VERZENDING

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Echter lukt het ons niet altijd om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De verzendkosten voor NL zijn vanaf €1,99 . Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering tussen 1 - 3 werkdagen plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. 

Wij verzenden binnen Europa. LET OP! Verzendkosten kan per land verschillen.

LET OP! Mochten wij een actie hebben met gratis verzending, verzenden wij ZONDER TRACK EN TRACÉ!! 

Heeft u een klein pakketje van 0-2000 gram? U kunt er zelf voor kiezen om uw bestelling met of zonder track en tracé te verzenden. Pakketten vanaf 2000 gram worden altijd met track en tracé verzonden. 

LET OP! Zonder track en tracé bestellen is op eigen risico en wij zullen hier dan ook niet aansprakelijk worden gesteld op fouten van PostNL.

 

 

 

 


RETOURNEREN

U heeft recht tot 14 dagen na het bestellen om uw item retour te sturen. Retourzending is op eigen risico en op eigen kosten. Dit betekent dat Celinies Bijoux niet aansprakelijk is voor beschadiging op zoekraken van de retourzending. Deze kosten bedragen vanaf circa €4,99 per pakket, wanneer u gebruik maakt van PostNL. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 5 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht uw retour item niet voldoen aan ons retourbeleid en u wilt het product terug in ontvangst nemen, heeft u hiervoor *5 dagen* bedenktijd  om contact met ons op te nemen via de mail info@celinies.nlHieronder ons retourformulier dat uitgeprint en volledig ingevuld met de retourzending moet worden mee verzonden!

Wilt u uw product ruilen? Dat is natuurlijk geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@celinies.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor jou te wijzigen.